متریال درب

درب های فلزی:

آهنی: که عموما محل کاربرد آنها به صورت درب های خارجی می باشد.

آلومینیومی: که معمولا محل کاربرد آنها درب های خارجی، سرویس های بهداشتی و فضاهای مرطوب می باشد.

5 4

درب های چوبی:

اگر جلوی درب منزل تان رواق یا تاق نما با عمق مناسب دارید، درب چوبی گزینه ی خوبی است. درب های چوبی در بین متریالهای  رایجی که وجود دارند، از همه گران تر و پرطرفدار تر اند. درب با چوب بلوط و گردو زیبا و رایج است اما بهترین آنها چوب ماهون هندوراس است که بسیار سخت است و در برابر عوامل خارجی بهتر از بقیه دوام می آورد.

درب چوبی توخالی: دو لایه ورق تخته ای (سه لائی، فیبر و..) و شبکه های صلیبی چوبی یا مقوائی در داخل دو لایه، محل درب های تو خالی عموما داخلی است.

درب چوبی تو پر: (تمام چوب) که از انواع چوب های جنگلی ساخته می شود. محل کاربرد درب های تمام چوب معمولا خارجی است، به این شرط که در برابر رطوبت ایزوله شده باشد.

6

درب های شیشه ای:

معمولا محل کاربرد آنها درب ورودی است که قطع ارتباط بصری نیاز نباشد ، همچون در مغازه ها، بانک ها، ارتباط بخش های داخلی بیمارستان و … نیز استفاده می شود.

8

درب ورودی هیبریدی:

این درب ها ظاهرا شبیه به درب های چوبی هستند ولی پانل های آنها از ساختار ساندویچی فوم و تخته سه لا تشکیل شده است و همه چیز با روکش چوبی پوشانده شده است. اگر رواق یا تاق نما برای جلوگیری از تابش نور ندارید و هم چنان یک ظاهر چوب مانند برای درب تان می خواهید، درب های هیبریدی گزینه های خوبی هستند.

9

درب های فایبر گلاس، پلاستیکی، برزنتی و… : که موارد استفاده از آن ها عموما در فضاهای موقت و یا نمایشگاهی می باشد.

10

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: قابل کپی برداری نمی باشد